top of page

Sommerleir 2022

Litt som Farmen på TV, bortsett fra at ingen blir stemt ut - her er alle gode venner. Sommerleir hos InniGranskogen er lærerik, men først og fremst moro og minner for livet! 

Er du mellom 10 og 13 år (4.-7. trinn) og har lyst til å oppleve idyllen på en bilfri øy i sørlandsskjærgården? Til å få sol på kroppen, skrubbsår på knærne og ro i sjelen? Har du lyst til å lære litt om hvordan man levde på et småbruk i gamle dager? Og til å knytte nye vennskap? Da er det ikke noe å lure på!

Sommerleiren 2022 går fra søndag 26. juni til fredag 1. juli. Oppmøte Hagefjordbrygga senest kl. 16 på søndag, og henting samme sted fredag kl. 14. Øvrig praktisk informasjon får du på e-post når du melder deg på leiren. 

Pris: 3800 kr, alt inkludert

Sommerleiren Livet på garden skal gi barn og unge erfaringer med hvordan livet på et småbruk har artet seg opp gjennom tidene. Hva gjorde vi før vi kjøpte maten vakuumpakket i butikken? I løpet av en hektisk uke skal barna få erfaringer med og kunnskaper om hvordan det var å leve på et selvbergingsbruk. Erfaringene skal gi mulighet for refleksjon omkring bærekraft, ressursutnyttelse og levesett. Barna får delta i aktiviteter som flatbrødbaking, såpekoking, høsting fra naturen og matlaging.

I tillegg blir det naturligvis VELDIG MYE LEKE OG MORO. Det blir bading, skattejakt og hyttesnekring, og det blir til og med en hel dag med SUP (stand up padling). 

Leiren bemannes også i år av Andrea (24), Rasmus (24) og Thea. Andrea studerer til vanlig ved universitetet i Oslo, og har friluftsliv og litteratur som fritidssysler. Rasmus studerer sykepleie på Universitetet i Sørøst-Norge. Kristin Støren (48) er ansvarlig for leiren. Hun er en av eierne av Inni Granskogen, er utdannet pedagog og jobber til daglig som rektor ved en barneskole.

Spørsmål? Send mail!   

Årets leir er dessverre fullbooket! 

sommerleir

bottom of page