Sommerleir 2020

Litt som Farmen på TV, bortsett fra at ingen blir stemt ut. Sommerleir hos InniGranskogen er lærerikt, men først og fremst moro og minner for livet! 

 

Har du lyst til å oppleve idyllen på en bilfri øy i sørlandsskjærgården? Til å få sol på kroppen, skrubbsår på knærne og ro i sjelen? Har du lyst til å lære hvordan man levde på et småbruk i gamle dager? Og til å knytte nye vennskap?

I uke 26 (21.-26. juni) arrangerer vi leir for barn i alderen 10-13 år (4-7. trinn).

 

Leiren varer fra søndag ettermiddag til fredag ettermiddag. Foreldrene både bringer og henter barna på Hagefjordbrygga: Oppmøte søndag kl. 16.00 og henting fredag kl.16.00.

Interessert?

Meld deg på sommerleiren 2020 her!

Sommerleiren Livet på garden skal gi barn og unge erfaringer med hvordan livet på et småbruk har artet seg opp gjennom tidene. Hva gjorde vi før vi kjøpte maten vakuumpakket i butikken? I løpet av en hektisk uke skal barna få erfaringer med og kunnskaper om hvordan det var å leve på et selvbergingsbruk. Erfaringene skal gi mulighet for refleksjon omkring bærekraft, ressursutnyttelse og levesett. Barna får delta i aktiviteter som flatbrødbaking, såpekoking, høsting fra naturen og matlaging.

I tillegg blir det naturligvis VELDIG MYE LEKE OG MORO. Det blir bading, skattejakt og hyttesnekring, og det blir til og med en hel dag med SUP (stand up padling). 

Leiren bemannes også i år av Andrea (22) og Rasmus (22). Andrea studerer til vanlig ved universitetet i Oslo, og har friluftsliv og litteratur som fritidssysler. Rasmus studerer sykepleie på Universitetet i Sørøst-NorgeKristin Støren (46) er ansvarlig for leiren. Hun er en av eierne av Inni Granskogen, er utdannet pedagog og jobber til daglig som rektor ved en barneskole.

Spørsmål? Bruk skjemaet nedenfor bildene.  

sommerleir

Pris for sommerleir 2020

Sommerleir

Pris per uke, alt inkludert

3500 kr

Please reload