top of page
Skissebilde.png

Workation på Sandøya

Et kjedelig kontor duger ikke når du trenger å "være i bobla"og å få jobben gjort. Bli heller med på workation på Sandøya. 


Fenomenet workation, eller ØYCATION som vi kaller det på Sandøya, handler om å gi deg selv et rom der du kan være i "bobla" og maksimere effekten av jobb og fritid.

 

Gi deg selv arbeidsrom! Gi deg selv påfyll av energi! Gi deg selv en kreativ pause fra rutine-hverdagen! En workation passer ypperlig når du trenger å heve blikket eller har behov for å dykke ned i alle arbeidsoppgavene du "aldri" ellers får tid til. Kombiner med kajakk, fisking, bading eller noen av de andre fritidsmulighetene på øya, og du har en skikkelig konge-uke i vente. En workation er balsam for både kropp, jobb og hode.   

 

I samarbeid med de andre bedriftene på øya, kan vi InniGranskogen nå tilby workation fra 6. til 11. september. Opplegget passer ypperlig for mindre bedrifter, avdelinger og enkeltpersonforetak. 

Alt av mat og overnatting er inkludert, og i tillegg vil du få tilgang til kontorplass. Og naturligvis: Alle øyas muligheter for rekreasjon. Du bestemmer naturligvis helt selv hvordan balansen mellom jobb og fritid skal være. 

 

Du finner mer informasjon og påmelding på Made on Sandøya sin nettside

 
 

bottom of page